Wie zijn wij?

Zubliem is een drukkerij die zich vooral bezig houdt met speciale druktechnieken en – custom made producten compleet in huisstijl en kleding en materialen die duurzaam geproduceerd zijn of verantwoord gemaakt zijn. Door onze creativiteit zijn wij in staat om van gewone producten en bedrijfsuitstralingen een uniek product te maken en te leveren. Hierbij zijn uitstraling, kwaliteit en duurzaamheid een groot aspect en het voordeel dat we in kleine oplages(zelfs per stuk) kunnen leveren maakt ons uniek in ons werkveld en hebben we van kleding drukken echt weer een ambacht gemaakt

Waarom kiezen voor ons?

Je kiest voor Zubliem als je gaat voor goede service, kwaliteit, duurzaamheid, en echt een perfect en uniek product wilt hebben. We kunnen alles leveren maar we maken het liefst gebruik van een aantal merken omdat wij hier al jaren uiterst tevreden mee zijn. FHB, Robusta, Elka, Russel, Kustom kit zijn enkelen van deze. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten.

Vakmanschap en meesterwerk

Door jarenlange ervaring en altijd voorop te liggen op de concurentie en het vele ontwikkelen hebben we de perfecte techniek en kennis in huis om ook de meest lastige stoffen te bedrukken zoals fleece en softshell, maar ook het sublimeren van bestaande kleding is bij ons in de meeste gevallen mogelijk. Ook met aluminium creeren wij producten die goed toepasbaar zijn zowel binnen als buiten, uv bestandig en print is krasvrij. Bewegwijzering, bordjes, signing of gewoon een foto.

97

Tevreden klanten

12000

uren werk

214

Projecten afgerond